Belediye ilk günden itibaren Örnek Oluyor

Belediye ilk günden itibaren Örnek Oluyor

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın sosyal belediyecilik ve Korona virüs ile ilgili büyük bir başarı örneği gösterdiğini söyledi.

A+ A-

İKİ GÜNDÜR POZİTİF TEST YOK

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Koranavirüs nedeniyle yapılan testlerde Kırıkkale’de dün ve bugün pozitif test sonucuna rastlanılmadığını, bu durumun rehavete kapanılmaması  gerektiğini kurallara uyulmasını isteyerek zorunlu olmadıkça evden çıkılmamasını istedi. 



KIRIKKALE’DE SINIRLI SAYIDA

Dünyayı kasıp kavuran Koranavirüse karşı ülkemizde büyük bir savaş veriyor. İlk vakanın görülmesinden itibaren Türkiye, salgının yönetilmesinde, alınacak önlemlerde, test uygulamalarında, devlet gözetiminde karantina uygulanmasında iyi bir kriz yönetimi başarısı gösterdi. Kırıkkale’de de vatandaşların kurallara uyması vaka ve salgın hastalık nedeniyle ölü sayısının sınırlı kalmasına neden oldu. 


4 KAYBIMIZ VAR

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale’nin yeni tip Covid-19’a karşı büyük bir savaş verdiğini. Bu savaşta şimdiye kadar başarılı olduklarını söyledi. Kırıkkale’de yapılan testlerde dün ve bu gün pozitif sonuç çıkmadığını bunun sevindirici olduğunu,  şimdiye kadar 4 vatandaşın koronavirüs nedeniyle hayatını kayıp ettiğini, hayatını kayıp eden vatandaşlarımızın ise önceye yönelik farklı hastalık öykülerinin bulunduğunu, koronavirüsün de bu hastalar üzerinde etkisinin ağır olduğunu söyledi. 


EN BÜYÜK KORKUMUZ ANKARA

En büyük korkularının hastalığın yoğun yaşandığı Ankara’dan gelmesi olduğunu söyleyen Can, “Ankara hemen yanımız başında, Ankara’da vaka sayısı fazla, Ankara’da çalışan kardeşlerimiz var gidiş geliş yapıyorlar, akrabalarımız var. En büyük korkumuz Ankara’dan gelecek gelecek bir salgın. Bu nedenle kurallara riyaet edelim, sosyal mesafeyi koruyalım” dedi.


BELEDİYEMİZİN BAŞARISI BÜYÜK 

Vatandaşların kurallara uymasının önemli olduğunu söyleyen Can, Kırıkkale Belediyesinin dezenfekte çalışmalarının yadsınamayacağını söyledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın sosyal belediyecilik açısından büyük bir başarı örneği gösterdiğini söyleyerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ilk günden beri yanında olduğunu hissettirdiğini belediyecilik hizmetlerini ise aksattırmadığını belirterek “şehir genelinde büyük bir dezenfekte çalışması yürüttüğüne hepimiz şahit oluyoruz. Pazar yerlerinde sıkı tedbirler aldı, vatandaşlarımıza Pazar girişinde maske dağıtıyor, İçişleri Bakanlığının genelgelerine uyuyor ” dedi. 


KURALLARA UYMAYA DEVAM TAVİZ YOK

Koranavirüs salgınına karşı kurallara uymaya devam edilmesi gerektiğini söyleyen Can, “eğer kurallara uymayıp, taviz verir isek bu durumun faturası daha ağır olacaktır. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu kurallara uymasını istiyoruz. Evimizde kalmaya devam etmeliyiz. Bu günler geçecek Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, her kulvarda açıkladığı destek paketleri ile devletimizin milletin yanında olduğumuzu gösterdi” dedi.


Bu haber toplam 1412 defa okunmuştur